Άμεση Εξυπηρέτηση.
Kαλέστε Μας:

2310 55 99 99 – 2310 765 111

Επισκευή Κλειδιών

Επισκευάζουμε τις περισσότερες μάρκες και τύπους αυτοκινήτων τηλεχειριστήριου μπρελόκ & Κάρτες κλειδιά.Όταν σε αυτά τα μπρελόκ πάει κάτι στραβά, μπορεί να κοστίσει πολλά χρήματα για να τα αντικαταστήσετε. Εμείς έχουμε την λύση με μικρό κόστοςΚάποια από τα κοινά προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστεί από ένα ελαττωματικό τηλεχειριστήριο είναι:

  • Δυσκολία στο άνοιγμα η κλείσιμο όταν πιεζετε το αντίστοιχο κουμπί

  • Σπασμένο κέλυφος

  • Κατεστραμμένα κουμπιά

  • Μικρή εμβέλεια τηλεχειριστηρίου

Στην εταιρίας μας διαθέτουμε τα καλύτερα μηχάνηματα προγραμματισμού κλειδιων.
Μπορούμε να διαγράψουμε τα κλειδια που έχετε χάσει απο την μνήμη του εγκεφάλου του αυτοκινήτου σας.
Η χάραξη  των κλειδιων γίνεται σε ηλεκτρονική μηχανή αυτό σημαίνει ότι τα κλειδια σας  βγαίνουν ακριβώς όπως όταν πρωτο αγοράσετε το αυτοκίνητο σας.
Είτε έχετε μηχανικό κλειδί είτε κάρτα , οποιοδήποτε κλειδί μπορούμε να το προγραμματίσουμε

Τι Είναι

Το immobilizer είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα ασφαλείας το οποίο είναι προσαρμοσμένο στο αυτοκίνητο σας και περιορίζει στο να το θέσει κάποιος σε λειτουργεία αν δεν έχει το σωστά προγραμματισμένο κλειδί.
Ένα κλειδί immobilizer εσωτερικά περιέχει ένα chip με έναν κωδικοποιημένο μοναδικό αριθμό, κάθε φορά που τοποθετείτε το κλειδί στην Κλειδαρια του τιμονιού μια μικρή κεραία στέλνει σήμα στο micro chip του κλειδιού μας, μέσα σε κλάσματα του δευτερόλεπτου ο εγκέφαλος του immobilizer διαβάζει τον κωδικό του chip εάν αυτό αντιστοιχεί στο σωστό τότε το αυτοκίνητο μπορεί τεθεί σε λειτουργεία.

Είναι απαραίτητο πάντα να έχετε δυο κλειδιά για το αυτοκίνητο σας. Σε περίπτωση που έχετε μόνο ένα κλειδί σας συμβουλεύουμε να δημιουργήσετε άμεσα ένα δεύτερο αντίγραφο.

  • Δημιουργούμε νέα αντίγραφα

  • Eπισκευάζουμε οποιαδήποτε Κλειδαριά αυτοκινήτου και αλλάζουμε τον συνδυασμό σε αυτήν αν σας έχουν κλέψει τα κλειδιά

Επισκευάζουμε όλες τις μάρκες τηλεχειριστηρίου του κλειδιού σας κάνοντας το λειτουργικό όπως όταν το πρώτο αγοράσατε.